Tillbringa helgen utför Muay Thai

Tillbringa helgen utför Muay Thai

Den Muay Thai gym erfarenhet har tagit över en värld av fitness. Erbjuder kompletta semester paket, är kamp sport semester den ultimata hälso resa som presenteras av professionella, skickliga och certifierade instruktörer. Du kan hitta boende inklusive luftkonditionerade rum, stora tränings områden, boxnings ringar, stans väskor och mer på ett professionellt gym. Målet är att skapa den ultimata Muay Thai-upplevelsen där medlemmar lever, andas och äter Muay Thai.
Muay Thai Weekend Experience
När du bor på ett Muay Thai gym, kan du delta i utbildning måndag till söndag. Under ledning av en skicklig och kunnig tränare, kommer du att lära dig vilka träningspass att utföra i förberedelse för din kamp sport prestanda.
Gym finns tillgängliga för att hjälpa individer som vill uppnå sina ultimata Fitness mål. Man kan utföra olika prestanda strategier med till gången på kvalitets utrustning.
På helgen förvandlas gymmet till ett konkurrens kraftigt utrymme. Här får deltagare som är erfarna och skickliga i konsten att Muay Thai har möjlighet att delta i spännande professionella evenemang. Endast de som har utvecklat en professionell nivå i konsten kommer att vara kvalificerad att prick mot en motståndare. Under evenemanget dras stora folk massor. Många UFC Fighters ansluta sig till dessa gym med syftet att skärpa sina färdigheter och öva sina tekniker mot en villig motståndare. Den höga energi atmosfären motiverar nybörjare och mellanliggande studenter att fortsätta och skärpa sina Muay Thai färdigheter.
Natur sköna pass
När du registrerar dig för en Muay Thai semester, inkluderar upplevelsen vecko träning både inomhus på ett SELECT gym och utomhus. Löper längs stranden är vanliga innan du börjar din Muay Thai session eftersom det hjälper till att förbereda kroppen för de fysiska krav som kommer att placeras på den. Det hjälper också förbereda sinnet för koncentration och skarp mental fokus se till att du lär dig de olika teknikerna snabbt och enkelt.


Leave a Reply