Kvinnor och Muay Thai

Kvinnor och Muay Thai

Det är ingen överraskning att kvinnor är oftast en av de mest intresserade av att hålla en bra form och ser bättre. Men det är knepigare och svårare för dem jämfört med män. Detta beror på att de har konstant hormonella förändringar och deras östrogen gynnar fett absorption och lagring i vissa delar av kroppen, vilket kan leda till bildandet av hudbristningar och celluliter. Men många kvinnor har funnit i Muay Thai ett bra sätt att upprätthålla en mager utseende oavsett deras hormonella förändringar. Varför är det?
Muay Thai är en årtusende tradition som tillhör ett land som heter Thailand. Fylld med natur och kulturell rikedom, är Thailand vaggan för denna imponerande Sport, och det har blivit en del av den nationella stolthet för thailändska folket. Det har varit allmänt accepterat som en lämplig disciplin för att öva på gym och akademier runt om i världen eftersom det gör vad det lovar: det hjälper människor att förlora vikt, förbättra deras utseende, öka deras hälsa och avsevärt förändra deras liv.
Fitness entusiaster leta efter Muay Thai som ett alternativ till funktionell träning eftersom denna övning inte bara fokusera på en del av kroppen. I en session Muay Thai du kommer att utöva hela kroppen på samma gång, och det kombinerar viktminskning av aerob träning med styrkan av Anaerob träning. Genom att ha en noggrann kombination av kroppsrörelser och typer av motion, blir Muay Thai den ultimata sporten om du är en man eller en kvinna som försöker gå ner i vikt. Det är också lämpligt om du bara vill ha en hälsosam kardiovaskulära och endokrina systemet.
I ditt kardiovaskulära system, Muay Thai fungerar genom att öka din hjärtfrekvens ögonblickligt och att göra din kropp arbeta mot klockan. Detta är bra träning för ditt hjärta, och gör detta organ fungerar ännu bättre under normala förhållanden. Muay Thai är en av de mest kompletta kardiovaskulära övningar eftersom det också kombinerar kroppsvikt övningar för att stärka din kropp på samma gång.
Således finns det mycket för dig om du vill lära Muay Thai. Vad väntar du på? Lär dig Muay Thai i Thailand. Vi har träningsläger över hela landet, där du kommer att kunna få ett fullt grepp om denna fantastiska disciplin och se resultaten på ditt fysiska utseende, dina Konditionsnivåer och din allmänna hälsa.


Leave a Reply