Phuket

Phuket

En bra stad att träna Muay Thai i Thailand Phuket, det finns många Muay Thai läger till tåg.

Om du är en av de människor som söker äventyr, ett bra nattliv i olika barer, kabaréer och samtidigt du vill njuta av vacker natur under dagen vi skulle verkligen rekommendera du besöker ön Phuket.

Denna unika ö ligger i den södra delen av Thailand på kusten av populära Andamansjön och samtidigt det är den största ön i Thailand (och det finns mer än tusen öar i Thailand). Det är inte konstigt varför Phuket kallas “The Andaman havets pärla” och varför tusentals turister reser till Thailand bara för att besöka ön. Denna plats var en gång känd för de täta djungler men numera har vackra lyxiga hotell och marinor och massor av odlingar med olika frukter som bananer, ananas och kokosnötter.

Vad gör ön Phuket så populärt för turister från hela världen är det faktum att det finns så många aktiviteter som människor oavsett deras ålder kan göra. Detta tropiska paradis är rik på naturliga attraktioner som inte kan ses på andra ställen. Några av dem är oförglömlig sandstränder, kristallklart turkost vatten, berg med unika skogar, dalar rik med endemiska djur och olika växter.

De som söker på riktigt avslappnad semester kommer inte att bli besviken. Det finns spa som är att garantera avspänning tillsammans med massage som kommer att helt koppla av du. Det finns en hel del buddhistiska tempel som bevittnar historien om denna plats och statyer av Buddha kan hittas på varje hörn av denna vackra ö. Jag hoppas att du kommer att bli kul att träna Muay Thai i Muay Thai trianing camp i Phuket med stränder.